Themapagina werkzaamheden aansluiting A67 en Kempenbaan West

Nieuwe N69

In 2021 gaan inwoners van Veldhoven en weggebruikers meer merken van de werkzaamheden aan de Kempenbaan en aansluiting Nieuwe N69 op de A67. Een deel van de Kempenbaan en de Locht wordt tijdelijk afgesloten. De weg wordt verbreed en gereconstrueerd.

Gemeente Veldhoven en aannemerscombinatie Van Gelder Mobilis kiezen ervoor de rijbaan af te sluiten, zodat het werk sneller klaar is. Op deze manier wordt de vertraging bij de bouw van het viaduct A67 ingehaald en is de aannemer toch voor het einde van het jaar klaar. Door de wegafsluitingen wordt het drukker op andere wegen in en rond Veldhoven en moet u rekening houden met extra reistijd. Meer over de werkzaamheden aan Kempenbaan West en Nieuwe aansluiting A67 leest op u op de themapagina 'werk aan de weg' in het Veldhovens Weekblad.

Aannemerscombinatie Van Gelder Mobilis probeert de overlast die de afsluitingen geven zo veel mogelijk te beperken. De veiligheid van de weggebruikers is het belangrijkst. U wordt omgeleid over de hoofdwegen, zodat het in woonstraten niet te druk wordt. Maak daarom zo veel mogelijk gebruik van de aangegeven omleidingen. Óók als de aangegeven route niet de kortste is. Tijdens de werkzaamheden wordt erop gelet dat iedereen zich aan de omleidingsroutes houdt en de verkeersdrukte in woonstraten niet te groot wordt.


klik voor een vergroting