1 oktober inloopbijeenkomst Dommelen-Zuid

Nulplus

Dinsdag 1 oktober organiseert de gemeente Valkenswaard een inloopbijeenkomst bij Bommel Partycentrum in Dommelen. Hier informeert de gemeente u over de leefbaarheid en bereikbaarheid van Dommelen-Zuid (Nulplusmaatregleen) nu de aanleg van de Nieuwe N69 van start gaat. Bewoners van Valkenswaard zijn van harte welkom tussen 16.00 en 19.30 uur tijdens de vrije inloop van deze informatiebijeenkomst.

Wat kunt u verwachten

Om de leefbaarheid en bereikbaarheid zoveel mogelijk te vergroten en het sluipverkeer zoveel mogelijk te voorkomen, zullen er een aantal wegen in Dommelen-Zuid aangepast worden. Dit zijn de: Westerhovenseweg – Brouwerijdreef – Bergstraat – Norbertusdreef – Venbergseweg en de Dommelseweg in Valkenswaard.

Tijdens de inloopbijeenkomst neemt gemeente Valkenswaard u mee in het advies van de adviesgroep en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Bent u direct omwonende, dan kunt u zich inschrijven om mee te denken in werkgroepen.

Meer informatie

Alle informatie over de werkzaamheden, planning, eventuele omleidingen en nog veel meer kunt u terugvinden via de website: Valkenswaard.watgebeurtervoormijndeur.nl. Via deze website kunnen direct omwonenden zich inschrijven voor de werkgroepen. Inschrijven kan tot 3 oktober.

Heeft u een andere vraag, dan kunt u deze mailen naar: verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl.