Proclaimer

De provincie Noord-Brabant en haar genoemde partners op deze website zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doen er alles aan deze actueel en juist te houden.

Uw privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld en uw persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze doorgeeft (bijvoorbeeld voor een aanvraag). Informatie over bezoeken aan onze website wordt gebruikt voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening aan u te kunnen verbeteren.

Auteursrechten

Alle informatie die via www.grenscorridorn69.nl toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt ook voor (provinciale) beeldmerken, -logo's en -fotomateriaal. Het (vanuit commercieel oogpunt) verspreiden of kopiƫren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

Informatie incorrect? Graag uw reactie!

Komt u informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt deze achterlaten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dienstverleningshandvest

De behandeling van e-mails en webformulieren die bij ons binnenkomen vindt plaats conform ons dienstverleningshandvest.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait