09 augustus 2016

Omleiding Europalaan V'waard tijdens bouwvak

Tijdens de bouwvak ligt het werk aan de Europalaan in Valkenswaard even stil. De afgelopen weken is weer een aantal fasen afgerond en dat zorgt voor onder meer aangepaste omleidingen.

Er zijn weer grote stappen gezet in het project. Op 25 en 26 juli zijn de asfaltlagen tussen de Leenderweg en de Valkenierstraat aangebracht. Dit weggedeelte is sinds 1 augustus weer bereikbaar. Ook de toerit naar het Kerverijplein is weer open.

Dit alles heeft effect op de omleidingen. Aangezien het werk aan de kruising met de Leenderweg pas na het Bloemencorso op 11 sept. 2016 start en de kruising met de Valkenierstraat weer open is, krijgt het verkeer meer doorstroommogelijkheden. Doorgaand verkeer over de Europalaan is echter nog niet mogelijk. Klik hier voor een overzicht van de omleidingen in Valkenswaard tussen 1 aug. en 11 sept.

Na de bouwvak gaan de werkzaamheden verder op het weggedeelte tussen de Valkenierstraat en de Eindhovenseweg. Daarnaast zijn er bestratingswerkzaamheden aan de Parallelweg Oost. Vervolgens wordt na 11 september ook de kruising met de Leenderweg aangepakt. Hierdoor wijzigen de omleidingen wederom. De gemeente Valkenswaard communiceert deze tijdig met omleidingsborden, via de pers en op haar website.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait