24 augustus 2015

Infobijeenkomst Nulplusmaatregelen 2 sept. Valkenswaard

Infobijeenkomst Nulplusmaatregelen 2 sept. Valkenswaard

De gemeente Valkenswaard organiseert op woensdag 2 september een tweede informatieavond over de zogeheten ‘Nulplusmaatregelen’ 2015. De bijeenkomst is een vervolg op de informatieavond van 10 maart.

Aanmelden voor 27 augustus
De direct omwonenden van deze locaties zijn uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op woensdag 2 september, om 19.00 uur in Cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard. Ook andere belangstellenden zijn welkom. De avond duurt tot circa 21.00 uur.

Wilt u aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst? Meldt u zich dan vóór donderdag 27 augustus aan bij het projectenbureau van de gemeente Valkenswaard via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via (040) 20 83 612.
Met vragen over de bijeenkomst of over de maatregelen kunt u ook terecht bij het projectenbureau.

Inhoud informatieavond
Tijdens de bijeenkomst licht de gemeente, samen met adviesbureau Kragten, de maatregelen toe die voor de vier deelprojecten zijn uitgewerkt. Ook krijgen bezoekers inzicht in de wijze waarop met de bewoners/klankbordgroepen is overlegd. Die zijn dit voorjaar geformeerd om, samen met de gemeente en het adviesbureau, de maatregelen uit te werken.

Wat zijn nulplusmaatregelen?
De Nulplusmaatregelen zijn verkeerskundige maatregelen die de gemeente Valkenswaard uitvoert om de bereikbaarheid in de gemeente en de omgeving te verbeteren. Ze zijn onderdeel van het Gebiedsakkoord N69, waarin de gemeente samen met de provincie Noord-Brabant en een groot aantal andere partners werkt aan het verbeteren van de leefbaarheid en de bereikbaarheid in het gebied rond de N69.

Voor 2015 staan in Valkenswaard de volgende Nulplusmaatregelen op het programma:
1. Reconstructie rotonde Luikerweg/Zuidelijke Randweg.
2. Maatregel tegen sluipverkeer in Molenstraat.
3. Geluidsreducerende maatregel Zuidelijke Randweg.
4. Aanpassen oversteek De Vest-Zeelberg.

nulplus valkenswaard1

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait