10 maart 2018

Provincie koopt stalderingsmeters in De Kempen

Bent u bezig uw veehouderij te beëindigen? En ligt deze in gemeente Oirschot, Eersel, Bladel, Bergeijk of Reusel-De Mierden? Dan is de provincie geïnteresseerd in uw stalderingsmeters.

Bied uw stalderingsmeters aan
Wij nodigen u uit om uw stalderingsmeters aan te bieden aan de provincie Noord-Brabant. Een voordeel is dat de provincie de vergoeding al gedurende de sloop of herbestemming in termijnen betaalt.

Hoe werkt het?
U kunt uw aanbieding met de aangeboden stalderingsmeters indienen tot en met 25 april 2018. Het inschrijfformulier en meer informatie over de procedure vindt u hier.

9.500 stalderingsmeters
Voor de plannen Grenscorridor N69 heeft de provincie Noord-Brabant 9.500 stalderingsmeters nodig. Het gaat om stalderingsmeters van alle veehouderijen, met uitzondering van melkrundveehouderijen, schapenhouderijen, nertsenhouderijen en paardenhouderijen. De stalderingsmeters worden ingezet voor agrarische bedrijven die vanwege het project Grenscorridor N69 verplaatst worden. Onder stalderingsmeters worden de vierkante meters verstaan van een door sloop of herbestemming gesaneerd dierenverblijf voor de hokdierhouderij.

Lees meer

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait