16 juni 2015

Inloopbijeenkomsten 25 juni en 1 juli Informatiecentrum N69

De aanleg van de nieuwe N69 heeft voor sommigen gevolgen en kan veel vragen oproepen. Daarom organiseren we twee inloopbijeenkomsten om bewoners en ondernemers, die op of bij het nieuwe tracé wonen, de gelegenheid te geven om vragen te stellen aan diverse experts. Deze zijn op donderdag 25 juni van 9.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag 1 juli van 9.00 uur tot 21.00 uur in het informatiecentrum Grenscorridor N69 aan Braambos 5 in Westerhoven.

We gaan graag in gesprek om vragen te beantwoorden en om te horen waar we tijdens de realisatie van de werkzaamheden rekening mee moeten houden volgens u. Daarbij kunt u denken aan de bereikbaarheid van uw woning/bedrijf tijdens de werkzaamheden, tijdelijke omleidingsroutes, planning van tijdens het oogstseizoen en verkeersveiligheid. We laten u zien waar de komende tijd onderzoeken en bijbehorende boringen plaatsvinden en lichten de planning toe.

Om iedereen te verzekeren van tijd en aandacht, verzoeken wij u om een afspraak te maken voor de inloopbijeenkomst bij Nynke Braan via telefoonnummer 06-27061640 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait