03 juni 2015

25 en 30 juni: inloopavonden Kempenbaan West

Gemeente Veldhoven houdt op donderdag 25 juni en dinsdag 30 juni 19.00 tot 21.30 uur openbare inloopbijeenkomsten over de werkzaamheden aan Kempenbaan West, de aansluiting met de A67 en de nieuwe N69. U bent van harte uitgenodigd.

De bijeenkomst op donderdag 25 juni vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis. De bijeenkomst op 30 juni vindt plaats in buurthuis d’n Bond op de Rapportstraat 29 in Veldhoven. Tijdens de inloopbijeenkomsten kunt u bij verschillende informatiestands meer informatie inwinnen over diverse thema’s. De opzet van beide avonden is identiek, zodat u zelf kunt bepalen welk moment het beste uitkomt.

De Kempenbaan gaat komende jaren flink op de schop. Dit doet de gemeente Veldhoven om de bereikbaarheid van bedrijventerrein De Run en heel Veldhoven te verbeteren. De vernieuwing van de Kempenbaan kan (verkeers)hinder opleveren. De gemeente doet er alles aan om de hinder zo veel mogelijk te voorkomen en organiseert daarom deze eerste informatieavond in de vorm van een openbare inloopbijeenkomst. Meer informatie vindt u ook op de projectwebsite van de gemeente Veldhoven.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait