Nieuwe N69

Nieuwe N69

Er komt een nieuwe 2 x 1 baans 80 km verbinding, de 'Westparallel'.

Boskalis start buiten met eerste onderzoeken voor Nieuwe N69

Boskalis maakt deze week een begin met de voorbereidende onderzoeken voor de aanleg van de Nieuwe Verbinding N69. Deze onderzoeken zijn nodig om de nieuwe weg te kunnen bouwen.

Boskalis start met voorbereidingen voor aanleg nieuwe N69

Op 19 december 2018 hebben provincie Noord-Brabant en Boskalis het contract getekend voor de aanleg van de Nieuwe Verbinding N69. De aannemer kan aan de slag!

Bekijk het ontwerp op de kaart

Van het referentieontwerp Nieuwe Verbinding N69 is een interactieve kaart gemaakt. U ziet daarop een concept ontwerp dat nog nader uitgewerkt wordt door provincie en Boskalis.

Boskalis gaat nieuwe N69 bouwen en maakt de weg energie-neutraal

Aannemer Boskalis Nederland BV krijgt van de provincie Noord-Brabant de opdracht om de nieuwe provinciale weg N69 tussen de A67 en de Luikerweg aan te leggen. De aannemer kwam als beste uit de prijs-kwaliteit-vergelijking bij de Europese aanbesteding door onder andere het aanbod om van de N69 een energie-neutrale weg te maken.

Onderhoudswerkzaamheden N69 bij Borkel en Schaft

Vooruitlopend op de geplande reconstructie van de N69 staat er in december 2018 onderhoud aan het asfalt gepland zodat de weg komende winter veilig en bereikbaar blijft.

[12 3 4 5  >>  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait