27 november 2017

Inloopavond project Keersop 7 december 2017

Met enkele (lokale) belangenpartijen is gewerkt aan Schetsontwerp Keersop. Nu is het tijd om te beginnen met een concrete invulling in het gebied Keersopperbeemden (ter hoogte van de Loonderweg tot aan de Sint Valentinuskapel). Mede hierom organiseert Waterschap De Dommel op 7 december aanstaande een inloopavond over de Keersopperbeemden en omliggend gebied in het infocentrum Grenscorridor N69, Braambos 5 in Westerhoven.

Gebiedsontwikkeling rond de Keersop
In het beekdal van de Keersop gaan de komende jaren verschillende activiteiten plaatsvinden. Samen met de partners in het gebied, gemeenten Valkenswaard en Bergeijk en provincie, brengt Waterschap De Dommel u op de hoogte van de stand van zaken rond de planvorming en realisatie van water, landbouw, recreatie, natuur en landschap.  Graag informeren wij u tijdens de inloopavond onder andere over: - De ideeën en plannen voor de Keersop. Wanneer kunt u bijvoorbeeld een officieel besluit verwachten? - Betrokkenheid bij de planvorming voor belanghebbenden en bedrijven. Hoe kunt u uw wensen of ideeën inbrengen?

Programma
U bent van harte welkom tussen 19:00 en 22:00 uur om binnen te lopen. Er staan medewerkers van de verschillende organisaties klaar om uw vragen te beantwoorden over zaken rondom de Keersop die u bezighouden of waar u meer over wilt weten.  De avond heeft een informeel karakter. Gesprekken vinden plaats aan tafels met kaarten bij de hand.

KeersopLR

Samenwerking
In het project werkt het waterschap samen met de gemeenten Valkenswaard en Bergeijk en de Provincie Noord-Brabant.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait