07 december 2017

14 december 2017 informatiebijeenkomst plannen waterberging en beekherstel Run

Op 14 december a.s. organiseert Waterschap de Dommel tussen 12:00 en 14:30 een inloopbijeenkomst in het Witven aan de Runstraat te Veldhoven om de voorgenomen plannen voor de watergang de Run toe te lichten.

Op 28 november jl. heeft het dagelijks bestuur van Waterschap De Dommel het projectplan Waterberging en Beekherstel Run traject Grootgoor in ontwerp vastgesteld. De plannen liggen vanaf 1 december gedurende 6 weken ter inzage en belanghebbenden kunnen in die tijd hun zienswijze op het plan kenbaar maken. Bijgevoegd is de link naar de bekendmaking op de website van waterschap De Dommel. In de bekendmaking wordt een nadere toelichting gegeven op het besluit en de procedure.  https://www.dommel.nl/gvop of op https://www.officielebekendmakingen.nl/

Het waterschap vindt het belangrijk dat iedereen die daar behoefte aan heeft de gelegenheid heeft om vragen te stellen over de plannen en om erover in gesprek te kunnen gaan. De informatiebijeenkomst is daarvoor bedoeld. Er zijn medewerkers aanwezig van Waterschap de Dommel die uw vragen kunnen beantwoorden en er zijn plankaarten aanwezig waarop alle voorgenomen maatregelen staan. U kunt tussen 12:00 en 14:30 vrij binnenlopen voor een gesprek, de koffie of thee staat voor u klaar. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Voor vragen kunt u contact opnemen met Philip Schellens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Maurice de Wit (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

run 17 klein

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait