Integraal Gebiedsplan

Integraal Gebiedsplan

Deze ruimtelijke kwaliteitsverbetering komt bovenop de compenserende en aanvullende maatregelen die verplicht zijn bij de aanleg van een infrastructurele verbinding.

Inloopinformatiebijeenkomst LEADER Grenscorridor N69 20 september a.s.

Het Grenscorridorgebied werkt aan de toekomst, help je mee? Wist je dat er een netwerk is van inwoners, ondernemers, organisaties en overheden die samen willen bouwen aan een beter leven in het Grenscorridorgebied? Zij organiseren op 20 september a.s. een informatiebijeenkomst over het nieuwe subsidieprogramma LEADER Grenscorridor N69.

Heb je een goed idee? Kom ermee!

Vanaf 17 juli 2017 kunnen ondernemers, verenigingen, organisaties en bewoners uit het Grenscorridorgebied (gemeenten Waalre, Eersel, Veldhoven, Valkenswaard en Bergeijk) subsidie aanvragen in het kader van de LEADER- regeling voor projecten die goed aansluiten op de drie gekozen LEADER speerpunten:

Inspiratiebijeenkomst voor recreatie-ondernemers op 24 januari 2017

Op 24 januari a.s. organiseert de Lokale Actie Groep (LAG) in het kader van het Europese LEADER programma een inspiratiebijeenkomst voor recreatie-ondernemers.  Inwoners en organisaties realiseren in LEADER vooral op eigen kracht projecten. Samen goede projecten en activiteiten ontwikkelen en uitvoeren, dát is ons doel. De bijeenkomst is op dinsdag 24 januari a.s. van 15-17 uur bij Center Parcs de Kempervennen in Westerhoven. Het concept-programma ziet er als volgt uit:

33 Miljoen euro voor Brabantse boeren

Brabantse platteland Gedeputeerde Staten hebben besloten een bedrag van ruim 33 miljoen euro beschikbaar te stellen voor het Europese Plattelands Ontwikkelingsprogramma 2014 – 2020 (POP3).

<<  1 2 [34 5 6  >>  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait