12 april 2016

Denk mee over de toekomst van de Kempenregio

Door het invullen van een beknopte enquête op de website www.brabantsekempen.eu kan iedereen zijn/haar mening geven over een aantal actuele thema’s.

Het Huis van de Brabantse Kempen onderzoekt samen met haar partners de kansen voor de regio. Welke koers gaan we, samen met gemeenten, bedrijven en het onderwijs, uitzetten voor een nog intensievere samenwerking om de regio vitaler te maken? Inwoners worden ook gevraagd mee na te denken over de toekomst van de regio. Door het invullen van een beknopte enquête op de website www.brabantsekempen.eu kan iedereen zijn/haar mening geven over een aantal actuele thema’s.

In de Brabantse Kempen is het aantrekkelijk om te wonen, te werken en te recreëren. De regio vormt een belangrijk onderdeel van Brainport. Een sterke toeleverende maakindustrie en een vitale agrarische sector hebben de regio economisch sterk gemaakt. Om de Kempen aantrekkelijk en vitaal te houden is het nodig om continu samen te werken aan nieuwe ontwikkelingen en te blijven vernieuwen. Daarbij streven we voortdurend naar een balans met ons prachtige landschap.

De ambitie van de regio is groot. Inwoners werken slim samen aan het verbeteren van onze regio en kunnen beschikken over snel internet waardoor het studeren en werken, het krijgen van medische zorg en het zorgen voor elkaar steeds makkelijker wordt. De Kempen wordt daarin niet voor niets als slimme regio gezien.

Inwoners kunnen tot eind april helpen door hun mening te geven op een aantal thema’s. Onder de respondenten wordt een Kempische attentie verloot.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait