26 oktober 2015

Beursvloer Eersel en Bergeijk gaan samen van start!

Beursvloer Eersel en Beursvloer Bergeijk slaan de handen ineen en organiseren samen de volgende Beursvloer. Beursvloer Eersel & Bergeijk vindt plaats op donderdag 19 november in het Aquinohuis in Bergeijk. De wens voor een gezamenlijke beursvloer leefde al langer onder de vele organisaties en bedrijven die grensoverschrijdend werken. Zo kwamen tijdens te vorige editie al verschillende ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Bergeijk naar de Beursvloer Eersel om maatschappelijke deals te sluiten.

Samenwerking stopt niet bij de grens!

Het samen opzetten van Beursvloer Eersel & Bergeijk was voor wethouders Ria van der Hamsvoord en Frank van der Meijden een logische stap. "Tenslotte werken vele maatschappelijke organisaties en bedrijven gemeentegrens overschrijdend", zegt wethouder van der Meijden, "Waarom zouden wij ons dan aan grenzen moeten houden voor de Beursvloer? Alleen maar omdat het twee verschillende budgetten zijn?". Wethouder Ria van der Hamsvoord is ook blij dat deze samenwerking nu tot stand is gekomen.

Beursvloer is handelen met gesloten beurzen
De tweede maatschappelijke beursvloer in Eersel werd vorig jaar druk bezocht door "beurshandelaren" van maatschappelijke instanties, het verenigingsleven en ondernemers uit Eersel en Bergeijk. In 2014 werden er op de beursvloer 45 kwalitatief goede deals gemaakt met een economische waarde van 53.000,- euro. Verschillende beursvloer deals kregen aandacht in de pers, via Facebook en op de Beursvloer website. Een mooi voorbeeld hiervan was de volgende deal: MEE zuidoost Brabant stelde een vergaderruimte beschikbaar voor de training van To Be Me Coaching en hebben hen meerdere malen in hun nieuwsbrief vermeld. De tegenprestatie was een creatieve workshop in mozaïek of fotografie. Een andere deal werd gesloten tussen SESAM Academie en het Kempisch Kamerkoor. SESAM Academie heeft een adviesgesprek verzorgd over het optimaliseren van het fondsenwervingsbeleid van het Kempisch Kamerkoor, die als tegenprestatie concertkaartjes aanboden. Nieuwsgierig welke deals er nog meer gemaakt zijn? Kijk dan eens op: www.beursvloereersel.nl/vraag-en-aanbod/

Beursvloer 19 november a.s.
U bent van harte welkom op de Beursvloer Eersel & Bergeijk op donderdag 19 november van 15:45 tot 17:30 uur in het Aquinohuis te Bergeijk. Via de website www.beursvloereersel.nl vindt u informatie over de Beursvloer Eersel 2014. Binnenkort komt er ook een website voor Beursvloer Eersel & Bergeijk. Heeft u vragen of wilt u even sparren over een mogelijk aanbod? Neem dan contact op met de medewerkers van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Eersel. Zij zijn telefonisch bereikbaar via (0497) 531304 en via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Contact opnemen met Bergeijk is mogelijk via telefoonnummer 06-13519450 en e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait