Algemeen

Inspraak herziene versie Provinciaal Inpassingsplan N69

GS hebben het provinciaal inpassingsplan ‘Nieuwe Verbinding Grenscorridor N69’ op een aantal punten herzien. U heeft inspraak op deze herziene versie van woensdag 3 februari tot en met dinsdag 15 maart 2016.

Raad van State zitting N69 op 16/17 november

De zitting van de Raad van State over het provinciaal inpassingsplan 'Grenscorridor N69' dat Provinciale Staten van Noord-Brabant hebben vastgesteld, is gepland op 16/17 november. De Raad van State is onafhankelijk adviseur van de regering over wetgeving en bestuur en hoogste algemene bestuursrechter van het land. Hun besluit is nodig voor een onherroepelijke vaststelling van het provinciaal inpassingsplan Grenscorridor N69.

Denk mee over de toekomst van de Kempenregio

Door het invullen van een beknopte enquête op de website www.brabantsekempen.eu kan iedereen zijn/haar mening geven over een aantal actuele thema’s.

Meer algemeen nieuws

Zie tabblad Nieuws.

Beursvloer Eersel en Bergeijk gaan samen van start!

Beursvloer Eersel en Beursvloer Bergeijk slaan de handen ineen en organiseren samen de volgende Beursvloer. Beursvloer Eersel & Bergeijk vindt plaats op donderdag 19 november in het Aquinohuis in Bergeijk. De wens voor een gezamenlijke beursvloer leefde al langer onder de vele organisaties en bedrijven die grensoverschrijdend werken. Zo kwamen tijdens te vorige editie al verschillende ondernemers en maatschappelijke organisaties uit Bergeijk naar de Beursvloer Eersel om maatschappelijke deals te sluiten.

<<  1 2 3 [45 6 7  >>  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait