Algemeen

Informatiebijeenkomst bedrijventerrein De Run

Gemeente Veldhoven organiseert op 23 januari een infoavond.

Aankoopmogelijkheid percelen voor natuurbeheer in gebied De Keersop

Waterschap De Dommel organiseert op maandag 1 oktober een openbare bijeenkomst over de mogelijkheid tot aankoop van percelen voor natuurbeheer in het gebied van de Keersop. Vanaf 19.00 uur bent u welkom in het informatiecentrum Grenscorridor N69 in Westerhoven.

Informatiecentrum ivm zomervakantie gesloten

Vanwege de vakantieperiode is het informatiecentrum tijdelijk gesloten van woensdag 25 juli tot en met woensdag 22 augustus. Vanaf woensdag 29 augustus bent u weer iedere woensdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur van harte welkom in het informatiecentrum op Braambos 5 in Westerhoven.

Aangepaste openingstijden informatiecentrum

De openingsdagen van het informatiecentrum zijn aangepast. Het informatiecentrum is tot nader bericht alleen nog op woensdagen geopend. U bent op woensdagen tussen 10 uur en 16 uur van harte welkom op Braambos 5 in Westerhoven.

PS stellen opnieuw gewijzigd PIP N69 en 1e herziening vast

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken hierbij bekend dat Provinciale Staten van Noord- Brabant (PS) bij besluit van 22 september 2017 het opnieuw gewijzigde provinciaal inpassingsplan ‘Nieuwe Verbinding Grenscorridor N69’ hebben vastgesteld.

[12 3 4 5  >>  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief, wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Please wait